Support

* Hoe komt het dat de Krabpaaldiscounter zo goedkoop is?

De Krabpaaldiscounter heeft goede afspraken gemaakt met grote fabrikanten en leveranciers in Europa waardoor wij zelf geen voorraad hoeven aan te houden, dit doen onze leveranciers. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in krabpalen en alleen maar krabpalen waardoor we met grote volumes kunnen werken en speciale prijzen kunnen bedingen.  Dit voordeel geven wij direkt weer terug aan u!

* Hoe kan ik een krabpaal bestellen?

Nadat u de gewenste krabpaal heeft gekozen vind u onderaan de pagina een "meer informatie" button. Afhankelijk van het type model dat u heeft gekozen wordt u dan automatisch doorgeleid naar de juiste pagina van onze leverancier, waar u de krabpaal in het winkelmandje kan leggen en op de gebruikelijke manier kunt betalen.

* Hoe komt het dat op de leveranciers pagina een afwijkende prijs wordt getoond?

Als de prijs afwijkt dan zal de prijs in ieder geval lager moeten zijn dan de prijs die op onze pagina's vermeld staat. Wij updaten de voorraad en prijzen op onze pagina's continue, en afwijkingen zouden in ieder geval niet mogen voorkomen.
1 van onze leveranciers doet niet mee met de "gratis vanaf 29 euro" verzendkosten actie, en berekent altijd 5,90 verzendkosten. Wij hebben er voor gekozen om de prijs van krabpalen van die leverancier op onze site al inclusief deze verzendkosten af te beelden!

* Hoe gemakkelijk zijn de krabpalen op te bouwen ?

Heel gemakkelijk! Alle krabpalen worden geleverd met een duidelijke installatiebeschrijving. We hebben enkele tips voor het opbouwen van een krabpaal hier vermeld.

Staat uw vraag hier niet bij, laat het ons gerust weten!

Bestellen bij Krabpaal discounter

Door onze specialisatie in alleen maar krabpalen en onze samenwerking met de grootste krabpaal leveranciers en groothandels in Europa kunnen wij U de laagste prijs van nederland bieden.

Onze voordelen:

check!Snelle bezorging in de Benelux
check!Gratis verzending vanaf 29 euro
check!Veilig betalen met acceptgiro